"Az UTH-típus a hajótervezés történetében olyan lépcsőfok, mint amilyen annak idején az első katamarán volt az egytestűek között. Ennek megvalósulása - elsőnek Magyaroszágon - elkezdődött, az elvégzett modellkísérletek igen kedvezőek. A prototípus megépítése és tesztelése teljes képet adhat az új UTH típus viselkedéséről, a tervezésben és az építésben szükséges esetleges változtatásokról.

   Az innováció tipikus magyar sikerágazat, ha a meglévő szándék, lelkesedés és tudás mellé a szükséges anyagi forrásokat is sikerül biztosítani. Mi ehhez kérjük segítségüket, támogatásukat. A Magyar Mérnökakadémia Alapítvány –Rubik Nemzetközi Alapítvány támogatásával Ön is hozzájárulhat a magyar UTH-hajó megépítéséhez és teszteléséhez."

 


Dr. Dévényi László
az MMAA-RNA
kuratórium elnöke

 

"Kérjük, aki teheti támogassa az MMAA-RNA alapítványon keresztül a projekt megvalósulását. Bármilyen kis összegű támogatás segíti a projekt megvalósulását.
Támogatást nem kizárólag pénzbeli adománnyal tehet. Várunk felajánlásokat bármilyen hasznosítható szolgáltatás, termék, műszer, vagy személyes közreműködés, akár elvi támogatás formájában is."

Subert István
a Pénelopé projekt vezetője

 

vissza az előző oldalra


támogatási
felhívás
(nyomtatható verzió)támogatói
adatlap
(nyomtatható verzió)

 

 

 

 

 

 

 

 

A támogatásokat a Magyar Mérnökakadémia Alapítvány-  Rubik  Nemzetközi  Alapítvány (MMAA-RNA)

 MKB Banknál vezetett;

„UTH prototípus” megnevezésű

10300002-20212148-70073285 számú alszámlán gyűjtjük.